keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Kommentointi

PAIVITYS: Anoppi oli yrittanyt hirveasti esittaa asiaansa blogissani kommenttiboxissa siina onnistumatta. Jos joku muukin oli ollut yhta innokas mielipiteineen, mutta ei paassyt aaneen, vika johtui asetuksistani. Tilanne on korjattu! Jattakaa toki jalkenne kaynnistanne, kiva kirjoitella, kun tietaa, mita teksteista mietitaan. :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei tainnu tulla kappaleen nimee ny otsikoksi. =)

Tinski kirjoitti...

Eipa ollut talla kertaa, kun piti nopeasti jotain keksia. :) Eika tama ollut varsinainen postaus / yritan perustella sita silla.... Taytyy keksia huomiseksi joku oikein mojova, joka korvaa taman!

Anonyymi kirjoitti...

Rakas Tiinuska!! Todellakin yritin sulle viestittää, mutta mulle tuli "vaatimus" et pitäis luoda oma blogi, enkä mä sitä halua.... Katotaan ny tuleeko tääkään perille... :) Kimi tuli tänään kotiin (joulun ja) loman viettoon. Ihanaa saada kaikki "omat" ympärilleen.... vain sinä puutut.. :( En KOSKAAN enää päästä sua Vaasaa kauemmas, etkö ny jo ala tajuta, että en kestä tätä jatkuvaa murehtimista....?? Koska mures meilä susta on koko ajan, jopa Timpalla (!!) joka viimeksi tänään kyseli, onko susta kuulunu mitään. Nauti kuitenkin olosta ja elosta siellää jossain. Kuulostellaan!! Halit, kulta!!!

Anonyymi kirjoitti...

...ja hirveesti näytti olevan kirjotusvirheitä mun tekstissä... mutta eiköhän sanoma tullut kuitenkin perille.. :)

Tinski kirjoitti...

Hei Jaana! Ja koko Tuokkolan jengi. :) Perille tuli kommentti. Taallakin podetaan jo pienta ikavaa, mutta viela on hetki matkaa taitettavana. On hyva, kun ei tarvitse sitten keinutuolissa katua. Nyt on mentava, kun voi! Pian on kuitenkin tammikuun puolivali jo.
Joulu on ensi vuonnakin, ja ma istun sitten kinkun vieressa kolme paivaa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava blogi, iso kiitos siitä Tiina. Tämän avulla pääsee täälä suomen siperiaolosuhteissakin mukaan Thaimaan tunnelmaan. Pidä hauskaa!