tiistai 4. tammikuuta 2011

Vapaa Ja Yksin

Oli pakko jakaa teidan kanssanne tama kuvasarja - niin huikaisevat olivat maisemat eilen. Mieleni lepaa Koh Lantalla. En voi kuin suositella taydesta sydamestani.











Sellaista ruotsalaisten valloittamalle Koh Lantan saarelle. Ihanaa olla valilla yksin. Lahdin matkaan viideksi viikoksi yksinani aika monestakin syysta. Paallimmaisena kaikista oli halu olla ja hengahtaa. Hektinen ja valilla ylisosiaalinen elama kuluttaa, ja itsekas hiljaisuutta kaipaava ihminen uupuu valilla kaikkeen haslinkiin. Reissu on ensimmainen yksin tekemani lomamatka, joten asiat olivat hieman outoja ja tuntuivat aluksi jopa pelottavilta. Mutta nain neljan viikon jalkeen voin sanoa, etten vaihtaisi paivaakaan pois. Vaikka reissulaukku pakattiin yksin ja varsinaista matkaa kuljen ihan itsekseni, en edes muista milloin olisin viimeksi ollut paivan puhumatta kenellekaan, tutustumatta kehenkaan. Matkailijoihin tutustuu, yhteisia mielenkiinnonkohteita on jo heti alkuunsa ainakin yksi, toisten kanssa vietetaan tunti tai pari, joidenkin kanssa hujahtaa yhtakkia viikko. Mutta nyt tarvitsee taas hengitystilaa... Koh Lanta vaikuttaa taydelliselta siihen tarkoitukseen. Aikaa on viela lauantaiaamuun.

PS. Varasin kokkauskurssin huomiselle. Kattaako matkavakuutus palovahingot?

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuttuja mestoja kyllä kuvista löytyi. Vituttaa kun pitää kykkiä tämä talvi suomessa sivarin takia. Muuten olisin jo samoilla mestoilla. Koita ny nauttia jäljellä olevista päivistä ja pyöri skootterilla ympäriinsä! Löytyi kyl hienoja mestoja kun lähti ajeleen ympäriinsä Lantalla. T. Simppa

Tinski kirjoitti...

Hei Juha-Matti! Kiva kuulla, etta olet blogin kuulolla. :) Tosiaan, maisemat on ihan uskomattomia.. Tanaan ei jouda kiertelemaan, kun valoisa aika kuluu aika pitkalti kokkauskurssilla mutta huomenna viela ehtii huristelemaan. Saaren pohjoisosa taytyy paasta viela tarkastelemaan ennen kuin voi lahtea pois taalta.
Jaksamista sivaritalveen sinne! Ens talvi on taalla aiemmin kuin kuvitellaankaan... :) sit paasee taas!

Anonyymi kirjoitti...

No et sit tainnu lukee mun edellisiä kommentteja.... :) OK, pakko myöntää... upeita maisemia!!
T: A.

Tinski kirjoitti...

Kylla ma tajusin, Jaana.... Pakko oli samantien lisata ne.. :) Eihan noin huikeita maisemia voi jattaa jakamatta muillekin!

Anonyymi kirjoitti...

Just.......

Anonyymi kirjoitti...

Upeita maisemia! Joo mä oon sit yks niistä blogin lukijoista. Kateudesta vihreänä luen tätä ja katselen kuvia =)

Tv:Sirja